Over ons

Wie is Tariefdeal?

Tariefdeal bestaat uit een gemotiveerde groep energieadviseurs en specialisten op het gebied van telefoonzaken. Wij stellen ondernemers in staat hun vaste lasten te drukken door middel van een goed strategisch en tactisch inkoopbeleid.

Wij vertalen de complexe markt in eenvoudige en simpele termen en maken de energiemarkt transparant voor de ondernemers en laten zien waarom het inkopen van energie in collectief verband zo belangrijk is. Daarom heeft Tariefdeal gekozen voor een collectief dat op regionaal niveau plaatsvindt. Waneer de markt er rijp voor is, kan Tariefdeal snel handelen en de beste tarieven vastzetten, een kort moment waarin snel handelen vereist is.

Hoe helpt tariefdeal mij besparen?

Een manier om de kostenpesparing te realiseren is door te opereren als collectief. Geheel kostenloos zorgen wij er, als collectief, daarom voor dat u meer geld kunt over houden aan het einde van de maand. Daarnaast zetten wij onze expertise in om u op het juiste moment het juiste contract aan te kunnen bieden. De dynamiek van het geheel zorgt er uiteindelijk voor dat we tarieven kunnen realiseren die u op eigen houtje niet kunt bewerkstelligen.


Na vele gesprekken met bedrijven, ondernemers en inkopers leerde ons dat het vergelijken van o.a zakelijke energiecontracten lastig is en (te) veel tijd en moeite kost. Wij van Tariefdeal vinden dat dit anders kan. Wij zullen ervoor zorgen dat u op simpele wijze het aanbod van leveranciers kunt vergelijken, en direct uw besparing kunt zien die wij als Tariefdeal kunnen realiseren. Tariefdeal is een service met hart voor de ondernemer.